Video inlägg.

 
 

FILM TIME SEA LATER BITCHES!


THE OLD ME! 2008-2010-2011-2012



 
 


 

Fall seven times. stand up eight.

 
 
 

LÄNKBYTE!

Hej! Kör med ett länkbyte med Moa & Julia. Känner dock inte Moa, men Julia är en vän till mig. Dom bloggar om allt och ingenting, just nu har dom FRÅGESTUND. Så ni måste in och fråga en massa saker. Annars gör ni mig och dom besvikna hehe! För att komma till bloggen. Klicka på bilden! Tjingeling! 
Söt & as bra blogg desutom! 
 
 
 

YOU ARE NOT BETTER THAN ME IDIOT! YOU THINK FAN AS A KID SNOT

- Shit, jag och mina bilder! x'd
Haha. Hejsan! Ja, ni har ju fått en del bilder här och var, visa är från google & faktiskt gör jag en del själv! *NÖJD* Haha. Som dom två längst upp! Dom är gjorda av mig. Haha. Nej men jag har ingen vidare stor lust att skriva ibland, och då lägger jag upp texter & en massa bilder. Bättre än att liksom inte blogga alls, just nu sitter jag och hör på Spotify, & låten Snoop Dogg ft Wiz Khalifa - Smokin' On. Yea! Men ska rulla ner och tända en jara nu. Puss!
- Ni måste höra låten, här.Eller på Youtube -
 

y.o.l.o

- And, I know my rules, I'm bad girl I know, you do not touch it! I am myself from unlike you. I smoke cigarettes, I smoked on, I've been drinking, but do you know? you only live once. And you are living right now young, wild and free. So shut your brat! I live my life as if it were a party, I can shit in school, I can sidestep the rules. because I myself!
They are motherfuckors every one. 
- Hey! 
I just met you, I fucked you, but not for real, just with vocabulary.

Had I chosen to fuck you learn I now have scabies.


På gud, är jag inte bäst? Haha, men what the problem i love to write, och fixa bilder. Så fuck vad alla andra säger, jag är såååååhär mig själv ser ni! Bye!

 


Im strong, okey whit that or not?

Bara för att alla säger att det är fel med att ha u-ringat & att man måste ta det lungt. BULLSHIT! En text.. 
Engelska...
I'm not a whore just because I have u-neck shirts, and not just because I talk to guys but than girls. And certainly not just
because I like the wrong guy, and not because we are at loggerheads. So take and shut up everyone who claims that I am the little whore who just wants one thing from you guys. But it is quite the contrary, after you've slept with her ex, and the guy leaving the girl, the word'' whore'' up! I'm just a lot smarter than you, and andvänder not the word, just because! However, I am much finer than that call me whore, sorry but the answer to this, you are hubs sick? Haha and yes, I'm a real bitch! thanks for me.
Svenska..
Jag är ingen hora bara för att jag har u-ringade tröjor, och inte heller bara för att jag pratar med killar men än tjejer. Och absolut inte bara för att jag gillar fel kille, och inte för att vi är osams. Så ta och håll käften alla som påstår att jag är liten hora, som bara vill ha en sak av er killar. Men det är snarare tvärtom, efter man har legat med sitt ex, och killen lämna tjejen, kommer ordet '' hora '' upp! Jag är bara mycket smartare än er, och andvänder inte ordet, bara för att! Dock är jag mycket finare än den som kallar mig hora, förlåt men svara på det här, är du avennsjuk? Haha och ja, jag är en riktigt bitch! tack för mig.
 

-Jennifer's Body- ''that's me''

 

säger: kom tillbaka gumman? mm, ellerhur

 

 
YES, FUCK YOU ALL! ♦
 

- true -


Till alla jävla fittungar bre!



 


 
Jag kanske inte är så speciell, från skillnad från dig? Eller vad du tror, men gumman du är en riktig jävla idiot i mina ögon, du är en pajas. ''Jag är inte rädd för dig'' haha, det är de du säger haha. Men du, det är bara snorungar som säger sådär, dom som är rädda för folk, du kallar mig hora haha, WAOW! -.- 
Sen när sålde jag mina smala snygga kropp från skilland från dig? Haha, jag har aldrig sålt mig! Har du? Haha, snälla! Vet du ens vad ordet ''hora'' betyder baby? Haha, slå upp det. Snälla. FUCK YOU MOTHERFUCKOR! Du är så gott som död! HAHA. FI**A
Och till er... 
Ni kallar mig golare haha, ni önskar väll att jag skulle va det, va? Ena sekunden är jag ''tung, värsta bästa gärin, din finaste flickvän, din bästa syrra'' Men bara för att jag inte kan ljuga, är jag en horunge som ''golar'' ey, grabbar stå upp för den du är! Haha, so? om jag kanske inte mammas lilla flicka, är ni bättre? Alla ni som va som barn hemma hos mig, snälla ta er ditt igen så ska vi se om ni är lika tuffa? Pajaser. Väx upp, hela bunten bre! 
FUCK YOU ALL OKEY?! 

FUCK AINA! 

BARA FÖR ATT JAG ÄR I MOT AINA, OCH HAR SUTTIT PÅ B-HEM INTE BOR HEMMA. RÖKER CIGG, BETER MIG SOM NI NU SÄGER EN ''WB GANGSTER'' ÄR JAG INTE DUM I HUVUDET FÖR DET. MEN OKEJ VÄÄÄNTA TILLS NI SITTER DÄR JAG ÄR, DÅ SKA VI SE OM NI ÄR LIKADANA! FAN, NI ÄR INTE LIKA MYCKET BÄTTRE SJÄLVA, BARA FÖR ATT NI INTE VAR TVUNGEN ATT VÄXA UPP MED KNAS, OSV. BETYDER INTE ATT NI ÄR FINA I KANTEN NI SJÄLVA! JAG ÄR SÅ MYCKET FINARE ÄN NÅGON AV ER. SÅ SHOUT DHHHHAAAAA FUCK UPP, AIGHT? :s
 

- Justin Bieber -

 


Det är helt sjukt hur mycket du betyder för mig, det som om jag är i dröm, och vill inte vakna du är stjärnan i mitt huvud du får mig le, du är allt, det finaste man kan önska. du är inte bara en snygg kille jag har affischer & tröjor med dig på. du är en kille som jag verkligen ÄLSKAR! Det har jag gjort ett bra tag nu i cirka 5år. Du är bäst Justin! Länktar som F**N till 22 April 2013! Då jävlar! Baby! ♥

SHULELULULULULULULULULULUULULULULU!

All i wan't is you!♥
Hej alla snyggingar! Själv har man varit vaken sedan halv 8! Haha, och jag går inte i skolan -.- Men för den delen börjar jag skolan på Måndag! Yey? o_O Haha, jag har tagit morgon cigg, ätit! & spelar Sims 3. Vilken morgon va! Haha. Nej, men ska tagga nu.. Puss!

Linnea Henriksson - lyckligare nu

Hej! Pallish inte bloggis bre! Puss

Så söt!

 
HAN ÄR EN KUNG!♥ 
MALCOLM BRANDIN!
 

god fucking morgon!

Hej! Kör på Mobilblogg, så här på morgonen! Haha vaknade för ungefär 30minuter sedan! Ska strax ner och röka fett röksugen igen! Måste dock köpa cigg idag! Haha, pallar inte blogga mer. Puss hörs senare!


fuckad mobil bild sen igår -.-

Sanningen om min musik smak.

Hej! Låt er inte skrämmas av det jag lyssnar på! Men ja, jag gillar sån musik också! Jag har alltid gjort det men har alltid dölt det för personer som säger att man är konstig, om man gör det! Men nu kommer sanningen fram! Jag gillar rock. Man blir så himla glad av det! Och jag kanske inte älskar det, som Justin & rap. Men det finns också en del av mig som gillar rock. Hehe. Och kalla mig inte dum. Haha, alltid bra med en blandad stil? Eller vad säger ni.. Juste! Jag har blivit en starkare person nu! Jag tar ingen skit från någon, märkte det för ungefär exakt 24timmar sedan. Det löste upp sig i bilen idag mot Arlanda. Hehe! Kommer upp lite bilder om det senare. Ska ladda ner en film tror jag. Sedan spela något spel, för att få tiden att gå lite snabbare! Men ska dra mig, njut av musik. Tjingeling! 
S....♥
FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM!@aldenjennifer 

damian marley - welcome to jamrock ♥

Två bilder sen igår!♥
 

För jag saknar dig!

Tjaaa! Är sjuk fan :( Pallar inte blogga. Ska ut o ta en cigg! Puss
 
 
Medans du ignorerar henne så finns det nåhon där ute som ger henne uppmärksamhet. Medans du ger henne problem, en annan kille lyssnar. När du inte har tid med henne, en annan kille har tid med henne. Medans du får henne gråta, en annan kille försöker få henne le. När du inte är säker om du vill ha henne, en annan kille har redan listat ut att han vill ha henne.
 

blogresponse - fråga mig?

Så nu har jag skaffat BLOGRESPONSE, så där kan ni fråga mig frågor och allt ni vill! Jag svarar helt ärligt osv, ni kan va anonyma om ni vill ofc. Hehe! Själv sitter jag och dunkar musik & ska nog ladda ner en film lär nog bli, lol eller never say never. Eller Vampire Diaries, kan ju dock välja O.C med, haha! Någon av dom blir det! Haha. Ska i alla fall ner och röka nu! Puss! 
Kolla vår bieber han säger ''du måste se: never say never. Vad annars? :o'' 
 

out of town girl - designen klar - bieberlove

 
 
Alla har stil. Men hans stil genom åren is •SWAG•
Tjena allihoppa. Nu är designen på Bieberlove.se klar! Den vart helt klockren! Dock är det för att jag gjort den! Hihi. Bloggar mer sen ska ner och röka. P.s: Klicka på texten eller på bilden högst upp för att ta dig till bieber bloggen. Puss! 
LÅTEN! ♥L. O. V. E♥
 

 

Eminem - sing for the moment..

Bilden högst upp är tagen av lilla mig, den andra tagen från google.se. På tal om cigg, jag ska nog minska eller sluta, det är inte bra att röka så mycket som gjort. Rökt sen 2008/2009 ungefär. Det skadar mig. Men i alla fall, från den 18/9 har jag rökt upp sådär många paket & säkert mer? Eftersom jag slängt ganska många när jag varit i Stockholm(Rågsved). Men ska jag va ärlig? Så blir jag lugn av att röka, det kan ju bero på min ADHD? Det får mig lugna ner mig själv. Men jag tar mig ju närmare döden för varje cigg. Men man lever dock bara en gång! YOLO! Halva sverige röker dock, jag är inte ensam. Hela min familj röker, hälften av alla mina polare röker. Blir som en vana, jobbigt att sluta! Ska jag säga er. Haha! Men ska i alla fall, minska paketen! Det är smart! Hehe. Menmen. Just nu sitter jag och hör på Eminem, första gången på ganska länge faktiskt. Annars brukar det vanligtvis bli anntigen Justin Bieber eller Malcolm..etc.. Haha! Ska gibba vidare på ett spel som jag också spelar just nu, fast...det är en hemlis. Ni kommer få en outfit på mig sen också! Puss♥
(Om ni tycker på den lila texten, kommer ni till en bieberblogg!!)
 

hell no fuck no..

godmorgon.. jag kör ett inlägg från luren!:) orkar egentligen inte blogga.. men kör ett endå! huhu.. ska strax ner & ta en cigg & börja fixa mig!! juste min kära galna vän dennis fyller 17år idag, stort grattis vännen! men ska dra mig nu.. puss!
p.s glöm inte justin bieber bloggen!:)

- nattstad.se/bieberlove! -

KOLLA PÅ HONOM! ♥
Han ler sååååååååhär fint och är så fin! 

- nattstad.se/bieberlove -

Hej! Nu har min blogg på Nattstad blivit en Justin Bieber blogg, in och checka kommentera läs, ha kul garva lyssna på min spotify listor, BARA OM JDB!! Helt klart, blir det bra!? Puss! 
P.s! Kommer inte sluta blogga här om ni tror det, bara för att göra er läsare gladare, att undvika lite om honom, jag är ju som sakt kär i min älskade Bieber! Puss♥

Lite smått om mig sisådär (y)

 
Bild 1. Jag igår. Bild 2-3. JUSTIN LOVE BOY BIEBER ♥

 

 

 

 

Tackat nej till samlag: Yes.
Hånglat med nån riktigt ful:  Mm
Hånglat med fler än 50 pers: Säkert. 
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: Hihi, ja!
Gjort något riktigt dumt? Om jag har!!
Gjort något du verkligen ångrar: Ja.
Varit nykter på nyårsafton: Förra året, tacka staten!
Åkt ambulans: Ja.
Har du gjort något olagligt: Men gud. Ja.
Fått din mamma att gråta: Mm 
Blivit polisanmäld: Mm
Slagit ner någon: Typ.
Skämts över dina föräldrar: Yepp
Skämts över dig själv: Haha ja.
Sagt jag älskar dig och menat det: Ja :'(
Bråkat med din pojkvän/f.d: Mm
Tar du droger: Gjort, men inte längre! 
Dricker du: Ibland
Vilka kläder sover du i: Trosor & en T-shirt
Vad hatar du verkligen: Skit snackare, lögnare
Varit kär: Är kär..
Har du varit kär i någon du inte haft en chans på: Jo, Justin Bieber
Är du ensam nu: Ja :( 
Vill du gifta dig: JA!! 
Vill du ha barn: inte än.

Senaste personen som:
Sov i din säng: Mitt ex.
Såg dig gråta: Min spegelbild

Fick dig att gråta: M....
Skällde på dig: M....

De senaste 48 timmarna har du:
Gråtit: Mm
Kramat någon: Ja
Pussat någon: Ne
Köpt någonting: Ja faktikst
Sjungit: Ja, just nu.

Har jag:
Digitalkamera: JA
Telefon på rummet: Min lur.
Husdjur: Yes
Bra kompisar: Solklart
Tar du receptlagda mediciner: Ja

Kärlek Och Sånt:
Hur gammal var den äldsta du kysst: 55, min mormor
Hur många har du varit riktigt kär i: 1..

Vad tycker du om kärlek: Sådär, alltid någon som blir sårad, alltså någon tar kär, och den andre lek.
Har du flashat/strippat någon gång: Säkert på fyllan.
När kramade du någon sist: Igår
Saknar du någon speciell person: Ja!
Kan man vara vän med sitt ex: Yes!
Har du svårt för att bli kär: ja.
När kysste/hånglade du med någon sist: min spegelbild
Ångrar du det: Absolut inte

Fyra frågor om förhållanden:
Är du singel? – Typ.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? – Nej
Hur många har du varit kär i? – 1, som jag sa förut tror inte jag blev kär på en några sekunder.
Är du kär just nu? – Men ja

Tio frågor om dig själv:
Namn? – Jennifer Maria Isabelle Aldén Andersson 
När fyller du år? – 26 Januari
några piercingar? – öronen. 
Vad har du på dig just nu? – mjukis och en munktröja, underkläder etc..
Vilken årstid är bäst? – vintern och sommarn spelaringenroll, yolo de den.
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? – få sova tills jag vaknar atomatiskt
Vad tycker du mest om hos dig själv? – hela mig, har självförtroende till max!!
Vad är du bra på? – Sjunga, rida & flyga!;)
Vem älskar du mest på denna jord? – MAMMA!
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? – ensam
Läggning? – va?

 

Tio frågor om dina vänner:
Vem vet allt om dig? – Robin(arnebritt)
Vem är den roligaste av dina vänner? – Gissa Robin! 
Vem är snyggast av dina vänner? – Selma
Vem är mest partyprisse? – Victor
Vem är den du helst har filmkväll med? – fuck vet jag re
Vem av dina vänner är mest ”evil”? – mig sj.

Tio frågor om din familj:
Vem står dig närmast? – 
min moster
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? – mest morsan min! 
Vem är farligast i din familj? – vem tror ni, jag! 
Vem är roligast i din familj? – min brosa 
Vem är coolast? – Jag! 
Har ni något husdjur? – Ja 
Vem har du mest gemensamt med? – Min moster.
Vem står för underhållningen? – fuck vet jag?
Vem sover du oftast med? – ingen i min familj iaf
Roligaste kvällen med familjemedlem? – vene

 

Tio frågor om idag:
Vad har du gjort? – vaknat, duschat, suttit vid datan... etc...
Har du varit glad idag? – är jag väll nu! 
Har du varit ledsen idag? – är.
Har du gjort något bra idag? – jorå
Vad ska du göra nu? – surar, VILL RÖKA! 
Har du gjort något dåligt idag? – NA
Vad har du ätit idag? – bajs
Har du duschat idag? – ja
Är du trött nu? – ja
Vad händer imorgon? – slicka på en potatis dudå?
Trivs du i skolan? –  kanske
Har du varit i skolan idag? – nej

 

Annat:
Hur mår du just nu? - sådär
Har du piercat dig? – Ja

Telefon/mobil:
Vem ringde dig senast? - Melvin
Vem ringde du senast? – Sebbe <3
Vem sms:a dig senast? – Melvin
Vem sms:a du till senast? – melvin

 

Övrigt:
Är du hungrig nu? – nej 
Vad är klockan nu just nu? – 16:09
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? -facebook, en blogg, blogg.se min blogg vilmas blogg. 

 

Familj, igen:

Hur länge sen var det du träffa din morsa? – oj.... 3månader sen?

Hur länge sen var det du träffa din farsa? - min biologiska 6år sen. min ''pappa'' 6månader sen

 

Sport:

Går du på någon sport? – ja

I så fall, vilken/vilka? - rider

Trivs du med den sporten? Ja

Tycker du att den sporten är rolig? Ja

Gör den sporten dig glad när du håller på med den? Ja

 

Övrigt, igen:

Gillar du punk? - Nej, inget för mig direkt 

Har du sminkat dig idag? – JA

Isåfall, vad för smink? – macara, eyliner

Vad har du på dig för trosor just nu? – string 

Hur ser de ut? – vita & svarta

Vad har du för bh/topp på dig just nu? -bh

Hur ser den ut? – leopard(rosa)

 

Musik:

Lyssnar du på musik just nu? – ah

I så fall, vilken låt för tillfället? – justin bieber - she don't like the lights

Vad gillar du för musik? - allt möjligt, från justin till malcolm brandin

 

Kärlek:

Är du kär just nu? -m

Har du kysst någon idag? – ne

Har du ett förhållande? -typ

När går gränsen vid otrohet? –kyss

Är du romantisk? – heltid baby

Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? – ja (a) 

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? –ja

Vad hette din första flickvän/pojkvän? – jag vet inte. 

Hur länge höll det? – vet ej

Hur länge var ditt kortaste? – 1dag säkert.

Hur länge var ditt längsta? – 6månader

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? -förhållande

 

Förhållande:

Har du varit tillsammans med två samtidigt? – Nej aldrig! 

Är du en bra pojk/flickvän? – kan om jag bara vill 

Vem sov du senast bredvid ? – melvin

Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? –sebbe?

Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållende med? –shhh..har en

När fick du din första kyss? – 9år

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? -  fuck vet jag re. 

Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? – psykopat fråga re.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? – nej.
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? – dumpad

Vad gillar du för stil på tjejen/killen? – är sig själva!


- swag - so - why - are - you - that? -

 
Hej! Gissa vad jag ska göra?! Hihi. Ja, ska till Stockholm! Odenplan.. Det är väll bra? Jag bjuder på en bildbomb i alla fall. Det är väll sexigt! Röksugen än kan jag väll säga! Hehe, men ska fixa mig massor nu. Pussar.




 
 

näääk - jetlag / näääk - så jag lever mitt liv

 
 
 
 
 
 
Hej! Klockan tickar iväg. Just nu sitter jag och väntar på att Dennis och hans tjej som komma hem, dom måste köpa cigg till mig, inte än har jag fått min morgon kärlek. Så jag deppar till musik osv! Dock är det bara för att jag inte ska vara dryg mot alla kära människor utanför mitt kära rum! Så tar ut allt på datan, om det skulle vara något! För jag dör. Skulle kunna lägga mig på marken och bara skrika, skrika tills min röst inte funkar eller något! Någon jävel rädda mig. Är så jävla röksugen, NU! Ska chilla lite till nu framför Facebook, sedan ska jag sätta på en film(Twilight).. Kram

Justin Drew Bieber!♥

 
 
 
 
 
 

 Thats my boy! ♥
 
 

 

musik som får en att vilja dansa!

 
As bra musik. Gjorde om designen igen. Låter den va såhär nu! Ska faktiskt ner och äta sedan ska jag ta en smoke. Och ringa en underbar kille! Bloggar mer ikväll. Puss♥

Malcolm - galen!

Det är nog nått ni inte visste? Att jag älskar Malcolm Brandin! Han är så otroligt bra, och så jävla snygg! ♥
 
Hej alla söta saker. Faktiskt så har jag varit i Västerås och handlat en present till Dennis. Sen ett par högtalare till mig! Yes. Nu slipper jag ha hörlurar på mig när jag sitter vid datan. Happy. Vaknade vid 9, åt och fixade mig sedan åkte vi. Kommer nog inte hända något speciellt idag heller, mer än det som jag redan gjort? Haha. Ni kanske undrar varför jag inte går i skolan? Jo för att jag flyttade till ett familjehem i Hallstahammar, från ett behandlingshem som heter Lövsta. Så jag har inte riktigt kommit in i en skola än. Väldigt jobbigt men det kommer snart! Skolan ska gå bra! Så måste få den hjälp jag behöver i skolan, därför kan jag inte bara börja. Annars hamnar jag i samma knas som förut, och det vill jag absolut inte. Men ska städa mitt rum nu! Kram.♥

SOVA & KVÄLLS CIGG!

 

Bild 1. Jag idag, med en cigg i handen. Bild 2. Jag och min galna moster! ♥
 
Hej alla söta läsare! Gjorde faktiskt om bloggen helt själv. Bella orkar inte. Så tog tag i det själv! Det blev ju as bra! Eller vad tycker ni? Hihi. Ska ut och ta sista ciggen sen jag rulla igång en film, sedan sova! Så, jag bloggar mer imorgon kan jag lova er! Min dag har varit toppen! I alla fall än så länge! Man får väl se om den förstör eller något åt det hållet. Men ska dra och tvätta bort sminken & borsta tänderna, ta sista ciggen och sätta igång filmen. Vilken film kanske ni undrar? Jo, Twilight! Hihi. L O V E! Men nu ska dra mig. Chao! ♥

Börjar om på nytt!

Min baby! ♥
 
Hej! Kör som sakt igång här, ska testa i alla fall. Kanske byter tillbaka till Nattstad.se igen. Men det blir förens om några månader! Men min header är lite ful just för tillfället, ska fixa det starx. Eller det som är nu har jag fixat, men min älskade vän Bella, ska fixa så att det blir en bild istället för 2. Sen lite större! Så det kommer starx se mycket finare ut. Är inte så ny på blogg.se, har haft det många gånger. Men alltid tröttnat! Men bloggarna är mycket finare här än på dom andra, så kör igång här! Hihi. Ska faktiskt se vad Bella skrivit på fb nu. Så ha det bra. Puss ♥

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!